Trouble building dev browser


#21

Ps: I’ve also experience with Bash scripting.


#22

Cool, so by all means hack mine - once I’ve done with it I’ll offer a pull request and then it’s everybody’s.


#23

Update:

I was doing yarn start, before doing just yarn, and that was the problem.

Thanks hunterlester!

I did:
export NODE_ENV=dev
yarn start

But I am still getting the javascript error :slight_smile: I also tried with set NODE_ENV=dev
Do I have to change this setting somewhere else?

Thanks!


#24

Make sure you follow these steps;

  • Are you on latest master?
  • NODE_ENV=dev yarn
  • Either yarn mock-dev for mock routing
  • Or yarn prod-dev to connect to Alpha2 network

To verify:

cd into peruse\app\node_modules\@maidsafe\safe-node-app\src\native

You’ll see 2 directories named mock and prod. Open each one up and see that you have the expected libraries.

On my system I have .dll files:
lib_files

On your system you should see .dylib extensions.


#25

Thank you, @hunterlester!

NODE_ENV=dev yarn
Either yarn mock-dev for mock routing
Or yarn prod-dev to connect to Alpha2 network

Well now, those three revelations will probably make a whole lot of difference to me too, seeing as this is the first time I’ve ever laid eyes on them. :slight_smile: Both of the guides I’ve been following have referred to:

NODE_ENV=dev

and

yarn mock

for mock routing. Neither of them mentions “NODE_ENV=dev yarn” nor “yarn mock-dev”. I may make more progress tomorrow now… :smiley:


#26